Mercure Hotel

Modernt hotell utanför staden

boka hotell i NyköpingDen som gillar nytt, fräscht och elegant kommer att stortrivas på Mercure Hotel i Nyköping. Detta är ett nyöppnat hotell strax utanför Nyköping som lämpar sig särskilt bra för jobbresor och weekend-getaways där man vill skämma bort sig själv och sina medresenärer lite extra.

Inredningsdesignen på Mercure Hotel är modernistisk, men på inga sätt överdådig. Man bjuds på en väl tilltagen frukostbuffé, gratis, trådlöst internet och kvällsmat som gäst här och dessutom finns här en franskispirerad bistro att avnjuta välsmakande rätter och exklusiva viner i.

Minnesvärda konferensresor

Om du vill arrangera mötesresor och minnesvärda konferenser i Nyköping kan du tryggt överlåta ansvaret för planeringen åt personalen på Mercure Hotel, samtidigt som dina önskemål givetvis blir ledstjärnan för upplägget.

Maximal komfort

hotell nyköpingMercure Hotel finns både gym och bastu och de nära hundra gästrummen har alla sköna duntäcken, mjuka madrasser, platt-tv och ultrafräscha badrum. Vill man skämma bort sig själv lite extra så bokar man ett så kallat privilegierum där espressomaskin, vattenflaska, dagstidning, badrock och tofflor är exempel på extra saker som ingår – dessutom får man förlängd utcheckningstid till klockan 16.

Klicka här för att se mer hotell i Nyköping.